3 Mart 2009 Salı

Bitirim İkili




Devre arasında özellikle ligde kritik bölgede olan takımlar çözüm olarak çok transfer yapmayı seçti. İlk yarıda mücadele ettiği takıma rakip olan futbolcu sayısı da çok fazla. Ancak ligimize yeni gelen transferlerden ikisi çok dikkat çekiyor.
Denizlispor son 3 haftada elde ettiği galibiyetler olmasa şu an Kocaelispor ve Hacettepe' nin tam ortasında kendisine yer bulacaktı. Bakıldığında bu sezon ligimizde üstüste 3 kez 3 puanı gören takım sayısı zirvedekilerle sınırlı(Beşiktaş başaramadı henüz belki bu hafta olabilir).
Denizlispor'un bu çıkışında şüphesiz büyük pay sahibi olan iki yeni futbolcusu Emil Rosenov Angelov ve İbrahima Bangoura. Bulgar futbolcu Angelov oynadığı 5 maçın 4 ünde toplam 4 gol, Gineli Bangoura ise sağ kanatta görev yaptığı 6 maçta 1 gol kaydetti. Bangoura'yla Angelov' u ikili yapan ise Bangoura'nın asistlerinde Angelov'un bitirici vuruşlarıydı. İlerki maçlarda neler yapacaklar bunu hep beraber göreceğiz ama şu ana kadar yaptıkları ve birbirleriyle uyumları "Devre arası gelen futbolcu uyum sağlayana kadar lig biter" diyenlere ders olsun.

Hiç yorum yok: